RVS maatwerk

Bent u op zoek naar RVS maatwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Roestvast staal materiaal wordt toegepast voor steeds meer producten. Het mooie is dat het mogelijk wordt om voor steeds meer producten RVS materiaal te gebruiken. Hierdoor is het begrip RVS maatwerk ontstaan. Dit wil zeggen dat verschillende producten op maat bewerkt kunnen worden. Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht voor de bewerking van RVS. Ook voor RVS maatwerk kunt u bij ons terecht.

Wat is roestvast staal?

Roestvast staal wordt afgekort tot RVS. Onder roestvast staal verstaan we staal met een ijzerlegering die chroom bevat van 11-12%. Er ontstaat een chroomoxidehuid aan het oppervlak als het roestvast staal in contact komt met zuurstof uit de licht. Het oppervlak van het materiaal beschermt tegen corrosie. De sterkte en de weerstand tegen corrosie wordt vergroot door het toevoegen van andere materialen. Dit is voornamelijk bij nikkel en molybdeen. Een groot voordeel is dat er meerdere toepassingsmogelijkheden ontstaan. Een nadeel is dat het materiaal duurder kan worden.

Projecten

De laatste jaren hebben wij verschillende projecten mogen realiseren voor diverse klanten. Bij veel projecten wordt er een stukje innovatie verwacht. Doordat wij het contact met u zo open en direct mogelijk houden kunnen we RVS maatwerk leveren zoals u dat verwacht. Voorbeelden van projecten die wij kunnen realiseren zijn:

Deze projecten hebben verschillende doeleinden. Door innovatie toe te passen kunnen wij een stukje extra kwaliteit en uitstraling aan de projecten toevoegen.

RVS maatwerk bij Kraan en Roos

Bent u op zoek naar een metaalbedrijf waar uw opdracht zorgvuldig en met kwaliteit behandeld wordt? Al meer dan 25 jaar hebben wij mooie projecten gerealiseerd voor diverse tevreden klanten. Kwaliteit, zorgvuldigheid, deskundigheid en service staat bij ons centraal. Daarom kunt u RVS maatwerk van het hoogste niveau verwachten bij Kraan en Roos.


Wilt u meer informatie over RVS maatwerk? Of bent u al overtuigd en wilt u uw opdracht uitbesteden bij ons? Neemt u dan contact op door te bellen naar +31 172 613526 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..