RVS op maat

RVS op maat

Bent u op zoek naar RVS op maat? Wij bewerken roestvast staal materialen op maat, zoals u dat wilt. Het is voor veel producten mogelijk om deze te bewerken met RVS materiaal. Al meer dan 25 jaar leveren wij kwaliteit producten af bij tevreden klanten.

Wat is RVS materiaal?

RVS is een afkorting van roestvast staal. Roestvast staal is een bekend en populair materiaal in Nederland. Dit komt doordat deze materialen tientallen jaren mee kunnen en erg lang mooi blijven. Het bewerken van roestvast staal materiaal is een specialistisch werk waar deskundigheid in maatwerk wordt verwacht. Bij Kraan & Roos kunt u RVS op maat verwachten waarbij de kwaliteit centraal staat.

RVS op maat projecten

Bij het bewerken van RVS materiaal houden wij vier aandachtspunten centraal. Deze aandachtspunten zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, deskundigheid en service. Wij hebben verschillende projecten mogen uitvoeren voor onze klanten. RVS op maat projecten die wij gerealiseerd hebben zijn:

  • Trappen
  • Sierhekken
  • Reclameborden
  • Frames
  • Machine-onderdelen
  • Balkonhekken

Naast de bovenstaande projecten kunt u bij ons ook terecht voor diverse overige werkzaamheden. Denkt u bijvoorbeeld aan RVS lassen en watersnijden. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze werkzaamheden.

RVS op maat uitbesteden

Wilt u RVS op maat uitbesteden bij Kraan & Roos, of wilt u meer informatie over onze handelswijze?
Neemt u dan contact op via telefoonnummer +31 172 613526 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Neem direct contact op >